Carbonara Posted byLiba July 19, 2020January 2, 2021 2 Comments on Carbonara Ingredience 200 g špaget100 g anglické slaniny300 g žampionu300 ml smetany1 červená cibule1 bilá cibule2 polévkové lžíce oregánaolivový olej Postup Ve velkém hrnci uvaříme špagety s trochou oleje, aby se neslepily.Na pánvi osmažíme slaninu a pak přidáme žampiony, které osmažíme dozlatova.Nyní do pánve přidáme cibuli.Až bude cibule osmažená dozlatova, přidáme oregáno.Jakmile oregáno pustí aroma, zalijeme pánev smetanou a vaříme, dokud se smetana nezredukuje, a tímto získá hustší konzistenci.Nakonec, poté co pánev stáhneme z ohně, vmícháme do směsi špagety a ty pakk krásně nasáknou omáčkou. Okamžitě podáváme.
Je to jednoduchý recept , takže super ! ale mám otázku – červení cibulku také osmažit musím ? 4 cibulky není to moc ?
Děkuji za otázku Marto. Ano cibulku taky osmažit, ale jen dozlatova. Co se týká počtu cibulí, je pravda že jsem použila menší cibule, v tom případě stačí od každého druhu jedna. Snad Ti bude chutnat. Těším se na zpětnou vazbu.
Je to jednoduchý recept , takže super ! ale mám otázku – červení cibulku také osmažit musím ? 4 cibulky není to moc ?
Děkuji za otázku Marto. Ano cibulku taky osmažit, ale jen dozlatova. Co se týká počtu cibulí, je pravda že jsem použila menší cibule, v tom případě stačí od každého druhu jedna. Snad Ti bude chutnat. Těším se na zpětnou vazbu.