Skip to content
Ingredience
- 500 g brambory Grenaille
- 2 vařená vejce
- 6 velkých capari
- 3 velké nakládané okurky
- 1 jablko gala
- 1 malá červená cibule
- 30 g pórku
- 1 plechovka sterilizovaného hrášku (čistá váha cca 240g)
- 4 mrkve
- 2 petržele
- 2 lžíce nasekané petržele
- 1 malá lžička hořčice plnotučná
- 6 lžic majonézy
- sůl
- mletý bílý pepř
Postup
- Uvaříme brambory, mrkev a petržel ve slupce.
- Vychladíme a poté oloupeme a nakrájíme na kostičky pomocí kolečkového kráječe společné s vejci.
- Přidáme najemno nakrájený zbytek surovin.
- Přidáme majonézu, hořčici, sůl a pepř.
- Necháme přes noc uležet v lednici.