Bruschetta s pestem a chorizem

Ingredience

na 2 porce

  • 4 plátky staršího chleba
  • olivový olej
  • 100 g cherry rajčat
  • 4 listy little gem
  • 1 cibule
  • 4 malé lžičky červeného pesta
  • 100 g plátků choriza
  • hrst nastrouhaného sýru Grana Padano

Postup

  1. Nejprve připravíme topping.
    1. Nakrájíme cibuli a chorizo na tenké plátky.
    2. Poté smažíme na pánvi na mírném ohni cca 10 minut, bez přidání oleje.
  2. Vyhřejeme troubu na 200 °C se zapnutým ventilátorem.
  3. Plátky chleba namažeme olejem z obou stran a posolíme.
  4. Plátky chleba pečeme do zlatova z obou stran.
  5. Teplé topinky namažeme pestem, přidáme topping, posypeme parmazánem a nakrájenými rajčaty se salátem.

Leave a comment

Your email address will not be published.