Ingredience
na 1 porci
Náplň
- 1 tortilla
- hrst červených fazolí z plechovky
- 2 lžíce kukuřice
- 1 hrst čerstvého špenátu
- 1 stonek nakrájené jarní cibulky
- nasekané čerstvé chili dle chuti
- 20 g sýru grana padano
- 40 g sýru ementál
- 40 g sýru cheddar
- sůl, pepř
Dresing
- 100 g zakysané smetany
- 2 stroužky česneku
- šťáva z poloviny limetky
- sůl, pepř
Postup
- Šťávu z limetky a česneku vymačkáme do zakysané smetany. Přidáme sůl, pepř, zamícháme a dáme do lednice.
- Na jednu poloviny tortilly naskládáme všechny ingredience.
- Druhou polovinu tortilly pomažeme zakysanou smetanou a srolujeme. Jak srolovat trotillu najdete zde.
- Tortillu smažíme na rozpálené pánvi ze všech stran tak, aby se připekla viz. obrázek výše.
- Podáváme s vychlazeným dresingem.